Vaikka blogissani on ollut hiljaista ja olen ehtinyt sairastelemaankin, kokonaan kynsiharrastus ei ole kuitenkaan jäissä ollut. Siskoni pyysi, että lakkaisin hänen kyntensä. No, sehän sopii!

Sovittelimme molempien lapsien päiväuniajat yhteen ja toivoimme parasta. Yleensä olen voinut oman poikani unenlahjoihin luottaa, mutta tietenkin juuri tällä kertaa poika huhuili vaunuista jo puolen tunnin tirsojen jälkeen, juuri, kun olin alkanut hoitamaan kynsinauhoja. Tein siis kynnet yrittäen samalla viihdyttää taaperoa. Ei ollut ihan helppo nakki voin sanoa! :D


Siskoni on klassisten ja hillittyjen lakkausten ystävä, joten piristimme lakkausta vain pinkeillä ja hopeisilla koristeviivoilla. Kärkien kanssa sain hieman taistella, kun Mavalan valkoinen lakkani oli lopussa ja hieman kuivahtanut. Mavalan sivellin ei kuulu suosikkeihini, ihme töpö. Sain kuitenkin lakkaukset tehtyä ja siskokin tykkäsi!



Lakat:
  • Essie All in one base
  • Mavala White
  • Essie Lovie Dovie
  • Oriflame Nail art Silver
  • Seche Vite




Alunperin tarkoitukseni oli tehdä perinpohjainen postaus tekovaiheista välineineen, mutta energisen taaperon herätessä suunnitelmat muuttuivat. Onneksi kynnet kuitenkin saatiin tehtyä ja molemmat olimme tyytyväisiä! 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti