Vaikka lakkailu olisi kuinka rakas harrastus ja pitkien päivien palkinto, unohtuu se kuitenkin siinä pisteessä kun...

...pikkupoika itkee yöt tutin perään ja herää aamuisin viideltä
...koko perhe sairastaa viikko toisensa perään
...näistä kahdesta on selvitty, niin KEVÄTaurinko alkaa paistaa ja liikenevä vapaa-aika vietetään tuota valoilmiötä ihastellessa eikä lakkapulloja nuuhkiessa. Ihanaa!

Suonette siis anteeksi, täällä on eletty tavallista arkea :D

Tänään kuitenkin ehdin uppoutua kynsilakkojen lumoavaan maailmaan, tosin kaikki ei mennyt aivan kuin Strömsössä tälläkään kertaa. Tapahtui se kaikkein ärsyttävin juttu, mitä kynsiä lakatessa vaan voi: ryttäsin keskisormenlakkani pahemman kerran, puhumattakaan oikean käden lakoista. Dimangit vain lenteli kylpyhuoneen lattialle ja lakat rullasivat, kun olin pojan kanssa kylpemässä. Edes Seche Vite ei pysty kaikkeen! :D Tällaiset kynsistä kuitenkin tuli, ryttyineen kaikkineen:







Kynsistä voi myös huomata, että dotting toolini saapui Amerikoista! Postimies toi myös hyrräkaupalla timantteja, näihin kynsiin päätyivät oranssit ja mustat tähdet. 



Jos kynnet eivät olisi saaneet niin kovaa hittiä, kelpuuttaisin ne. Oranssi ei ollut ihan niin raikas kaveri mustalle kuin olisin toivonut, mutta ideasta pidin kovasti. Taputan myös itseäni olalle siitä, että onnistuin käyttämään dotting toolia jo hieman hallitummin.

Lakat:


  • China glaze Strengthener & Growth Formula
  • Depend nro 350
  • Wet&Wild Matte: City of darks
  • Seche Vite

0 kommenttia:

Lähetä kommentti