...ja mies tietää, että nyt ei kannata häiritä hetkeen, lepuutan hermojani buduaarini äärellä!

Ennen sain kuunnella tasaisin väliajoin nurinaa siitä, miten lakat ja muu "roina" (pah!) on ympäri kämppää, kunnes tajusin kehoittaa miestäni keksimään ratkaisun tilanpuutteelle. Ja katsokaa mikä kompleksi syntyi parin tuskaisan Ikea-reissun ja yhden illan nikkaroinnin jälkeen! Täydellinen kauneudenhoitopisteeni!




Itse pöytä on perus tietokonepöytä Ikeasta, Micke-sarjaa. Takalevyyn liimattiin palapeili ja peilin reunoille rakkaani asensi kuusi hehkulamppua. Täydellistä! Kaikki kosmetiikkani on nyt tiukassa järjestyksessä ja mikä parasta, tilaa uusille ostoksille jäi vielä reilusti... ;)


Pienelläkin budjetilla saa hankittua kivoja yksityiskohtia. Aikaisemmin koruni olivat kaappini pohjalla, enkä ikinä muistanut käyttää niitä, mutta nähdessäni Tigerissa korupuun neljällä eurolla, en epäröinyt hetkeäkään! Nyt korut ovat näkösällä!



Kynsilakat kakkulautasella? Onko herkumpaa ideaa olemassakaan! Tämän kakkulautasen nappasin mukaani samaisella retkelläni Tigeriin. Kakkulautanen on tällä hetkellä täpötäynnä, vaikka alunperin tarkoitus oli valita siihen herkuista herkuimmat. En pystynyt. Kuinka voisin valita lakoistani vain muutaman? Olkoon siis täynnä siihen asti kunnes aikuistun tai kevät tulee ja laitan lautasille jotkut ihanat kevät värit! Joo!! Ja mistä tietää, että mies TODELLA haluaa tehdä minut onnelliseksi? Hän asensi pöytään myös katkaisijan lampuille. Ei irtojohtoja! Pakko myöntää, että kätevä se on!




Käytössä olen huomannut, että kätevä on myös tuo tietokoneen piuhoille tarkoitettu aukko. Ensin ajattelin, että pysykööt auki, niin voi fööniä siitä ujuttaa. Teippasinkin siihen kuitenkin muovipussin, niin kaikki pieni roska, vanupuikot- ja laput voi heittää huoletta sinne ilman näkyvää roskista. Tykkään!

Täten siis vielä näin virtuaalisesti kiitän nikkaroijaa pöydästä, joka tekee minut epätavallisen onnelliseksi!





0 kommenttia:

Lähetä kommentti