Kynsihurahduksen jälkeen minusta ja Seppälästä on tullut tosi hyviä kavereita. Minä annan Seppälälle pari euroa, Seppälä minulle kynsilakan. Nerokasta! Kynsiharrastus ei siis aina ole kallista.

Tiia Vanhatapion lakat ovat olleet minulle suuri löytö. Sävyt, pullo ja koostumus ovat olleet kaikki varsin laadukkaita ottaen huomioon huokean hinnan. Esittelen nyt lakat, jotka nähdessäni en epäröinyt hetkeäkään.



Tiia Vanhatapion Sangre on syvän violetti satiinilakka. Ensimmäisellä kerroksella tuntuu, että kynnelle jäisi kaljuja läikkiä, mutta toisella (tai maun mukaan kolmannella) kerroksella lakasta tulee peittävä ja väristä syvä. Sävy on luonnossa tummempi kuin allaolevassa kuvassa. Sangre on mielestäni tosi hyvä lakka, mutta aavistuksen liian pienen siveltimen takia se saa yhden tosi pienen miinuspisteen. Osaamattomuuteni kameroiden kanssa alkaa ärsyttää minua jo nyt, lakka on luonnossa niiiiin paljon parempi kuin kuvassa!




En pidä yleensä kultaisista lakoista tai kullasta ylipäätään. Fools goldin vaaleaan kullansävyyn olen kuitenkin lääpälläni! Se on juuri sopivan vaalea eikä kellerrä liikaa. Kuvassa näyttää, että koostumus olisi jopa glittermäinen, mutta luonnossa niin ei ole. Lakka on hyvin hienojakoinen, vaikka pinta onkin todella kiiltävä! Ja vaikka suti olikin tietty sama kuin Sangressa, pidän väristä niin paljon, että pieni kömpelyys unohtuu.


Arvatkaa pystyinkö olla tekemättä näistäkin lakoista ranskiksia? No en! Mutta eikö kultainen ja syvä violetti olekin aika mojova pari? Mietin olisinko koristellut kynsiä vielä jotenkin muuten, mutta jätin kynnet nyt näin.






Tilasin Jenkeistä kaikkea ihanaa koristeluun, arvatkaa kuka oottaa posteljoonia melkoisen malttamattomana! Paketin saavuttua varautukaa yliampuviin swarowski-ilotulituksiin!










0 kommenttia:

Lähetä kommentti